Diensten

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door uw website of webshop aan te passen en te onderhouden, zorgt u ervoor dat deze goed blijft werken. Uw site blijft snel én veilig: voor u en uw bezoekers. En dat is natuurlijk weer nodig om je doelen te bereiken.

Uw website op tijd aanpassen en onderhouden is een soort verzekering. Het internet verandert heel snel en dus moet de website meegaan. Als er niks ermee gedaan wordt, dan krijgt men vanzelf een verouderd thema of een te lange laadtijd. Houdt u de aanpassing en het onderhoud bij, dan blijft uw website / webshop altijd goed bereikbaar voor uw klanten. 

U kunt het onderhoud van uw website aan Websitehulp.be uitbesteden. Hierbij maakt het niet uit door wie de website gemaakt is. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten. Alles gaat op projectbasis, op die manier weet u precies wat er afgesproken is en waar u aan toe bent.

Aanpassingen worden vaak op dezelfde - of op de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Bij Websitehulp.be werken alleen gepensioneerde webdesigners met veel ervaring.